Tervetuloa Muotoilusyksyn luentoiltaan!

Tämän vuoden Muotoilusyksy-näyttelyiden lisäksi pääsemme jälleen nauttimaan kaikille avoimista ja maksuttomista luennoista.

Ilmoittaudu  maanantaina 2. marraskuuta  Kehruuhuoneella pidettävään Jukka Isotalon sekä Miia Mikanderin luentotilaisuuteen. Vinkkaathan myös kaverillesi eli tätä viestiä saa laittaa eteenpäin.

Kiinnostavien luentojen lisänä on kahvitarjoilu, jonka vuoksi toivomme ennakkoilmoittautumista ke 28.10 mennessä sähköpostitse (info@ta-ky.net) tai sivun lopussa olevalla lomakkeella.


Jukka Isotalo / Evolum

Jukka on pilkkonut pulloja vuodesta 1989 lähtien. Ympäristökysymykset saivat hänet valitsemaan materiaaliksi kierrätyslasin. Jukka valmistaa tuotteensa käsityönä hiomalla ja kiillottamalla sellaisista lasipulloista, joita ei Suomessa täytetä uudelleen.

Jukka Isotalo kertoo luentoiltana työnsä filosofisista lähtökohdista ja siihen liittyvästä arkirealismista, mihin työ on hänet kuljettanut ja minne hän toivoo vielä pääsevänsä.

Lisäksi Jukka lupasi paljastaa Elämän Tarkoituksen 😉


Miia Mikander / Woimistamo Oy

Miia on markkinointiin ja viestintään erikoistunut asiantuntija, sparraaja ja valmentaja Woimistamossa. Miialla on 20 vuoden kokemus vaativasta ulkoisesta ja sisäisestä yritysviestinnästä, markkinoinnista, brändijohtamisesta ja mediasuhteista.

Sparrausluennossaan Miia kertoo miten voit rakentaa bisneksellesi huomioarvoa, miten saat myyntiargumentit ja avainviestit hiottua kohdilleen ja miten vahvistat liiketoimintasi brändiä.

Lisäksi saat vinkkejä markkinointisuunnitelman tekoon sekä tehokkaista tavoista markkinoida tuotteitasi ja palveluitasi.

Liity siis seuraamme kuuntelemaan näitä kahta mahtavaa ammattilaista!

Luentotilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Motivoivan tapahtuman lomassa on kahvitarjoilu, jonka vuoksi toivomme ennakkoilmoittautumiset keskiviikkoon 28.10.2015 mennessä osoitteeseen info@ta-ky.net tai allaolevalla lomakkeella.

Ilmoittaudun luennolle: