Haluaisitko järjestää näyttelyn Täky galleriassa? Lue ohjeet alta.

Täky galleria on Kaakkois-suomen taidekäsityöläiset Täky ry:n jäsenten vapaaehtoisvoimin ylläpidettävä galleriatila sekä kotimaisen käsityön myymälä Lappeenrannan linnoituksen kupeessa. Galleria sijaitsee Saimaan äärellä, yli 100-vuotiaassa vanhassa varuskunnan korppuvarastossa. Tiloissa on myös Täky ry:n jäsenten työhuoneita.

Kaakkois-Suomen taidekäsityöläiset Täky ry on perustettu 1983, nykyisessä tilassa galleria-myymälä on toiminut 2002 lähtien.

Täky galleriassa näyttelyt vaihtuvat kuukausittain. Vuodesta 2005 Täky ry on järjestänyt Muotoilusyksy-kutsunäyttelysarjaa, jota on vuosittain tukenut eri taidetoimikunnat. Muotoilusyksy-näyttelysarja täyttää syys-joulukuun näyttelykalenterin. Tammikuu on ollut Täky ry:n uusien jäsenten käytettävissä.

Muita näyttelykuukausia vuokrataan kotimaisen käsityön, taidekäsityön sekä muotoilun tekijöille. Näyttelyvuokra on helmi-huhtikuussa 400€+alv Täky ry:n ulkopuolisilta, touko-elokuun näyttelyvuokra on 500€+alv Täky ry:n ulkopuolisilta. Näyttelyaika on kuukauden alusta kuukauden loppuun, sisältäen rakentamisen ja purkamisen. Näyttelyvalvonta sisältyy hiintaan, kuten myös sähköisten kutsujen lähettämisen sekä tiedottamisen. Myyntiprovisio on näyttelyn ajalta 20%, näyttelyprovisio on lisättävä tuotteiden hintaan.

Täky galleria on avoinna talviaikaan avoinna viitenä päivänä viikossa, kesäkautena galleria on avoinna seitsemänä päivänä viikossa. Koska galleriaa pidetään avoinna talkootyönä, voi aukioloaikoihin tulla muutoksia joista tiedotetaan etukäteen.

Näyttelyaikaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella (info@ta-ky.net), johon liitetään mukaan teoskuvia (3-6 kpl) sekä ansioluettelo. Mainitse hakemuksessa mitä kuukautta olet hakemassa.

Näyttelytyöryhmä päättää seuraavan vuoden näytteilleasettajat lokakuun 15. päivään mennessä.

Näyttelyvarausmaksu (10%) maksetaan näyttelysopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.