Haluaisitko järjestää näyttelyn Täky galleriassa? Lue ohjeet alta.

Vuoden 2024 näyttelyhaku on auki – toimi 30.9.2023 mennessä!

Täky Galleria on Kaakkois-Suomen taidekäsityöläiset Täky ry:n ylläpitämä myymälä-galleria Lappeenrannan linnoitusalueen kärjessä osoitteessa Satamatie 10. Täky Gallerian kotimaiseen muotoiluun ja taidekäsityöhön keskittyvät näyttelyt vaihtuvat kuukausittain. Nyt on haettavana näyttelyaikaa helmi-elokuuksi 2024. Näyttelyvuokra on helmi-toukokuussa 400€+alv, kesä-elokuun näyttelyvuokra on 500€+alv Täky ry:n ulkopuolisilta. Näyttelyaika on kuukauden alusta kuukauden loppuun, sisältäen rakentamisen ja purkamisen. Galleriatilan koko on n. 30m2 ja se on erotettu myymälästä väliseinillä. Seiniä kiertää ripustuskisko. Näyttelyvalvonta sisältyy hintaan, kuten myös halutessasi sähköisten kutsujen jakaminen sekä tiedottaminen eri medioille. Myyntiprovisio on näyttelyn ajalta 20%.

  1. Hae näyttelykuukautta sähköpostitse (info@ta-ky.net) vapaamuotoisella hakemuksella, jossa kerrot näyttelyideastasi, 30.9.2023 mennessä.
  2. Liitä hakemukseen teoskuvia 5 kpl sekä ansioluettelosi.
  3. Kerro mitä kuukautta olet hakemassa (ja onko muita mahdollisia kuukausia, joista olisit kiinnostunut)

Näyttelytyöryhmä päättää seuraavan vuoden näytteilleasettajat lokakuun 13. päivään mennessä. Näyttelyvarausmaksu (10%) maksetaan näyttelysopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.

Täky Galleria sijaitsee Saimaan äärellä, yli 100 vuotta vanhassa varuskunnan korppuvarastossa. Tiloissa on myös Täky ry:n jäsenten työhuoneita. Kaakkois-Suomen taidekäsityöläiset Täky ry on perustettu 1983, nykyisessä tilassa galleria-myymälä on toiminut vuodesta 2002 lähtien. Täky Galleria on avoinna tällä hetkellä kuutena päivänä viikossa.

Lataa Täky gallerian pohjakuva tästä.