Täkyn myymälässä on korkealaatuisia tuotteita yhdistyksen jäseniltä sekä muilta suomalaisilta muotoilijoilta ja käsityöläisiltä.

Eri materiaalit ja tekniikat ovat laajaksti edustettuina: puutuotteita, keramiikkaa, neuleita, sisustustekstiilejä, koruja, valokuvia, nahkatuotteita, asusteita, kivituotteita …

Tuotteita löytyy mm. seuraavilta tekijöiltä: Markku Salo (lasi), Sarita Koivukoski (keramiikka), Melitina ja Nikolai Balabin (koru), Anu Penttinen (lasi), Irja Olkkonen (neuleet), Onnela Design (asusteet), Pienet Oranssit (huopakäsinuket ), Artesoft (sisustustekstiilit), Tarja Ahola (koru), Tiina Rajakallio (koru), Tuija Hietanen (koru), Kouvo Design (asusteet ja neuleet), Vaskitsa (metallityöt), Jatta Lavi (keramiikka), Tulesta (keramiikka) ym.

Ota yhteyttä sähköpostitse ( info (a) ta-ky.net ) ja laita sähköpostin liitteeksi kuvia tuotteista, joita tarjoat myymäläämme. Täky Gallerian myymälässä olevat tuotteet ovat tilimyynnissä, eli Täky ry ei toimi sisäänostajana. Myyntiprovisio on 40% myyntihinnasta ei-jäseniltä sekä jäseniltä, jotka eivät osallistu myyntivuoroihin.

Jokaisen valmistajan kanssa tehdään myyntitilisopimus, joka on voimassa vuoden verran kerrallaan.

Myynnit tilitetään pääasiassa kuukausittain, tai kunnes minimitilityssumma on saavutettu.

Täky gallerian myymälä on kotimaisen käsityön, taidekäsityön ja muotoilun paikka – emme ota myyntiin ulkomailla valmistettuja tuotteita.

Tuotteiden mukana on aina toimitettava lähetyslista, josta ilmenee päivämäärä, tuotenimet, toimitettu kpl-määrä sekä ulosmyyntihinta (€/kpl, sisältäen Täkyn provision).